En bra kväll

Oj, här kommer ett inlägg från igår jag glömde publicera:

Det var det verkligen igår, samt en bra dag! Under dagen höll vi våra kandidatpresentationer, så nu är kandidatarbetet KLART! Lite tråkigt för det var ett roligt projekt och det finns fortfarande mycket mer man kan göra på det.. men men, härligt att fått gjort klart allt med kursen. Nu väntar bara en kemi-tenta innan det är dags för sommaren.

Efter presentationerna gick vi hela kandidatgruppen och spelade boule på boulebaren (efter en liten energi-refill på Da Matteo), vilket var jätteroligt. Så där stod vi mitt i stan och spelade en stund. Efteråt satte vi oss vid ett av caféborden och njöt i solen samt över hur duktiga vi varit under våren. Sen kom Madde till stan och satt med oss en stund innan vi gick för att möta Morsal då vi hade tänkt gå till Bergetpuben. Dels för att hälsa på Amanda och dels för att det är kul. Så där blev vi kvar tills de stängde vid elva.

Sen gick vi ner på stan, men det eftersläppsställe som var ordnat var inte så roligt.. så då gick vi hem och sov gott. Har ju ändå en hel del plugg kvar att göra så att det blev inte så sent var bara bra egentligen. Men helt klart bästa kvällen/eftermiddagen på länge.

Kommentarer