BackPack-stopp 9: KL

Efter singapore blev det ett betydligt kortare stopp i Kuala Lumpur. Ett stopp som planerats in dels för att Niklas och Morsal skulle flyga hem härifrån, dels för att besöka Malaysia och dels för att om du vill flyga någon stans i Asien hamnar du med största sannolikhet i Kuala Lumpur. I princip ALLA flyg genom asien mellanlandar i KL, så att inte hamna där är dyrt att undvika. Vi hade hursom en och en halv trevliga nätter innan det var dags att röra på oss igen.

På Singapores flygplats fanns det gratis massagestolar, de klämde dock åt rejält när de knådade vaderna...
Petronas Towers - lika fina som sist när jag var här!
Även här hade de en fontän med ljusshow, denna hade helt annat koncept mot Singapore vilket var kul och gjorde den helt klart till bästa sevärdheten i KL.
Då det var Morsal och Niklas sista stopp bodde de på hotel, här väntar jag och Amanda på dem i deras skylobby.

Utöver detta gick vi igenom KLs shoppinggallerior, besökte Batu Caves (igen för mig, denna gång fanns det fock nästan inga apor alls vid grottorna) och åt god mat samt fika. Vi gjorde dessutom resans första pupcrawl, dels för att vår taxi till flyget gick 3 på morgonen natt 2 och dels för att man inte kan backpacka genom sydostasien utan att göra åtminstone ett pubcrawl. Så, trots att vi tog det ganska lugnt, började efter detta en lång resa till Macau. Vilket är nästa stopp och publiceras när jag får tag i tillräckligt bra internet för att ladda ner och redigera bilder.

Kommentarer