Pre Event

Igår, eller redan i fredags faktiskt, började en helg fullproppad med roligheter! Det var nämligen dags för årets pre event (ett event där de svenska lag som vill åker sitt program framför domare och får respons, lite som en tränings tävling inför de riktiga tävlingarna senare i år). Så i fredags hade vi en teknisk specialist som var och för-kolla lite på oss och tidigt igår morse åkte vi vårt program inför halvfull läktare. Skoj! Gick helt okej faktiskt, men vi har en del kvar att finslipa innan det är tävlingsklart.

Efter detta åkte jag, mamma och Anna ner på stan för lite tjejmys innan det var dags för chokladprovning! Jag och mamma fick det i födelsedagspresent när vi fyllde år förra året så nu passade vi på att utnyttja det. Det var väldigt intressant och roligt! Kakao halten i en chokladkaka säger väldigt lite om hur chokladen smakar, är något vi fick lära oss igår.

Efter provningen åkte mamma och Anna hem och jag gick till skolan för att hjälpa till i köket på ATKK (Alla Tiders KFKB Kalas). Lika roligt varje gång att stå backstage på en sittning! Man får ta del av det mesta (i alla fall det bästa) och dessutom kunna komma och gå som man vill. Privilegier med att vara KK patet.

Nu skall jag strax iväg på frukost/pjamas-tacksits av mina nollan, att ha en såhär tidig sittning är ett nytt koncept för mig (och de flesta andra i gruppen) så ska bli spännande att se vad de hittat på!
Här är en bild från i torsdags när vi fick nya väskor samt tröjor från EDEA, bilder från helgen kommer förhoppningsvis upp senare under dagen.

Kommentarer