Home sweet home

Då var man hemma igen, bara tre timmar senare än beräknat. Flyget från Milano till Köpenhamn hade tekniska problem så det tog en evighet innan vi kom där ifrån, vilket resulterade i att det blev en VÄLDIGT lång resedag. Tjugo i åtta gick bussen från hotellet till flygplatsen i morse. Väl där, tog ett tag att komma dit i morgontrafiken (vi höll dessutom på att bli påkörda minst fem gånger på vägen), hade vi gott om tid att checka in.

Själv spenderade jag denna tiden med att shoppa lite. Inte köpt något i Milano så kände att det var dags nu. Blev ett nytt läppstift, två ögonskuggspennor, en mascara och en long lasting läppenna (vilken fortfarande sitter kvar på mina läppar så håller verkligen vad den lovar!). Allt från KIKO, rolig och billig sminkaffär, betala mindre än 250 kr för allt. Så mycket nöjd med detta.

Därefter satt vi och vänta extra länge på boardingen vilken var försenad, påväg till att bli "suspended" på grund av tekniska problem på planet men sen löste de det och vi fick gå på. Väl påväg, äntligen, visade det sig att det tekniska problemet inte var löst trots allt och vi fick vända tillbaka och vänta in mekaniker. Kändes sådär när vi åkte iväg för avfärd för andra gången med samma plan men strax innan tre landade vi iallafall i Köpenhamn.

Dock var detta då vårt anslutande plan typ landade i Sverige, så vi fick snällt och rart underhålla oss där på bästa sätt tills nästa flyg gick. Vilket var två timmar.. men ganska precis klockan sex landade vi till slut på Landvetter. Som tur är fanns det ändå en bra grej med denna förseningen och det var att pappa kunde skjutsa hem mig för han slutade jobbet då.

Nu har jag packat upp, handlat lite mat, sett på ett sjukt intressant avsnitt om mikroorganismer på vetenskapens värld samt spanat in SVTs nya serie "Jordskott". Den var lite långsam men helt klart sevärd, även om jag tyckte att programmet om mikroorganismer just idag var mer spännande.

Kommentarer