SPRING CUP 2015

Waoh, en sån grymt bra tävlingshelg! Nu är sminket bortplockat, de tio tonen hårspray utduschat och väskorna packade för hemfärd. I bagaget ligger ett silver, erfarenhet och en riktigt riktigt bra känsla,  inte varje dag man belönas med stående ovationer.

Vi genomförde två riktigt bra åk, på korta finns det mycket att förbättra även om det var det absolut bästa kortprogrammet vi åkt hittills. Men då vi ändrade halva programmet förra veckan är vi riktigt nöjda  med prestationen. Friprogrammet däremot sitter som det ska och vi åkte super! Lite bättre rader kan det vara här och där fortfarande och vissa element, typ passeringarna och blocken, kan fortfarande bli lite bättre, men det är finputsning. Nått måste vi ju ha att göra fram tills vm.

Om poängen har jag inget direkt att säga, domarna är ju som de är.. Vad jag däremot kan säga och som vi alla i laget verkligen tar med oss är publikens reaktion, ALLA stod efter att vi hade åkt! Helt sjukt, hade publiken haft makten hade vi seglat om och förbi laget framför oss med stor marginal. När vi gick ut på prisutdelningen efter 1:an fick vi 1000 ggr så mycket applåder som dem.

Så hem och träna, finputsa och synka ännu mer är vad som gäller nu, på VM ska även domarna få ge med sig och erkänna att vi är bäst.

Kommentarer