Sandigt

Då var man i Sverige igen. Detta har varit en riktig semester vecka med sol, bad, glass och vit sandstrand. I början av veckan var det lite halvbra väder, soligt men inte jättejättevarmt eftersom det blåste ganska bra.

Sen blev det varmare för varje dag som gick, igår var det nästan olidligt varmt och vi låg som döda sälar på stranden hela dagen. Vaknade bara för att äta lunch och bada då och då. Förutom sanden som fastnade överallt och man aldrig blev av med, var det helt perfekt.

Vi har inte bara slappat hela tiden, i fredags åkte vi iväg på en utflykt upp till Benidorm. De hade en jättelång strand mitt i staden och flera olika nöjesfält. Efter någon timme på stranden och lunch med halva England's supporterklubb på en strandrestaurang åkte vi upp och kollade på dessa.

Vi gick dock aldrig in på någon av dem utan bestämde oss för att åka gamla vägen (inte motorvägen) hem. Av en slump bestämde vi oss för att stanna till i Alicante för att köpa lite glass, där hittade vi en märkes marknad outlet, en skepp replik av Spaniens flaggskepp under 1700-1800 talet ( kosta 5€ att gå in men då ingick en dricka i baren) och ett Volvo Ocian Race museum. Att gå in där var helt gratis och riktigt häftigt faktiskt, det var bilder och filmer från loppet, man kunde racea mot varandra i ett segelspel, se vilka som vunnit, vad de har med sig för mat, olika båtmodeller samt lite annat smått och gott.

Nästan varje morgon har jag och pappa tagit en liten springtur dessutom, så lite har kroppen fått röra på sig. Rutinen har varit springa, frukost, äventyr, middag och sen speltid. Blivit både yatzy, frågesport samt boule om kvällarna.

Nu blev det ett långt inlägg, men har som sagt varit utan internet en vecka så fanns en del att ta av.

Kommentarer