En annorlunda men inte ovanlig skoldag

Ja idag har verkligen varit en annorlunda men inte helt ovanlig skoldag. Morgonen började med ett brandlarm, vilket helst inte ska hända men hör det ändå någon gång då och då. Som tur var var det inget allvarligt, lite het vattenånga som kommit in i brandvarnaren.

Till lunchen var jag på "webinar lunch", ett event som anordnas av en förening i skolan typ en gång per läsperiod. Man får lunch i form av en macka och så ser vi på ett TED-talk, vilket vi sedan diskuterar. Intressant och mycket trevligt, idag kollade vi på ett klipp om en alternativ vaccineringsmetod mha nanochip vilka inte trycktes mot huden en liten stund istället för att använda en spruta.

Tekniskt sett lät det som en superbra metod. Talet var från 2013 och då skulle de börja utföra studier utanför labbet, så dröjer tyvärr nog några år till innan det blir kliniskt aktuellt.. om det blir det.

Vid fem bjöd sen vår studienämnd på plugg-fika, vilket var gott i en intensiv pluggdag. Var allt som allt typ 12 h i skolan idag (varav bara två var föreläsning), vilket inte händer jätteofta för mig men är ändå inte helt ovanligt för studenter över lag.

Så nu tar jag kväll och kompenserar dagens åtta-till åtta-pass i skolan med att inte gå dit förrän efter lunch imon.

Kommentarer