Midsummer

Ojojoj, det har nu varit midsommar och nästan en vecka till! Hur kommer det sig att dagarna går så fort? Jag misstänker att det är ljuset.. nu när det knappt är skillnad på dag och natt känns allt som samma dag. Men det hade det kanske gjort ändå.

Midsommar var så bra, nedan kommer bilderna som blev från helgen. Helgen började med ett köttigt body pump pass med mina träningskumpaner Oscar och Amanda, vilka är lika dumma som jag när det kommer till att tacka ja till saker (och lika envetna mot att säga nej). Sen monterade jag min midsommartårta, bytte om och packade för att åka på äventyr.

Första stoppet var hos Madde. Där bakades det (ännu mer!) tårta, dracks vattenmelon och dekorerades hattar (vilket fick bli årets krans). Nästa stopp var hos Johanna och Anton där det var kalas värt ett midsommarfirande. Efter det var det en ny dag och obligatorisk pizza frukost/lunch.

Mätta och belåtna rullade jag och mina vapendragare för helgen (Oscar och Amanda) mot Madde igen för att hämta upp/möta henne, Victor, Morsal och Nicklas. Vi hade planerat in en tripp till smögen, så dit gick våra bilar.

I smögen hälsade vi på Carro, gick en klipp-promenad (jag letade badplats på utsidan klipporna, de följde med, vi hittade ingen.. hehe), badade (på insidan), hoppa från hopptorn, gick längs bryggan, åt mat och hängde länge på en riktig trevlig restaurang med bra utsikt. Sen gick vi mer på bryggan (stötte på många vi kände) tills åskan kom och det började dundra som attan. Då åkte vi hem och var nog alla rätt glada över att vi inte skulle sova i någon liten båt..

Nu är det ett lång inlägg, så avslutar med att sörja att sista avsnittet ur GOT var det sista för säsongen. Alltså slut mitt i historien, igen. Men det var ett mycket mycket bra avsnitt, godnatt.

Kommentarer