1a advent i vårregn

Time you enjoy wasting, was not wasted.

Idag är det 27e november, min fina mammas födelsedag och 1a advent. Ett stort moln har lagt sig över Taiwan och det har regnat till och från sen fredag kväll, lite mysigt faktiskt. Är äntligen skön temperatur och luktar gott av regnet. Så hur firar man första advent i Taiwan? Jo man kan gå luciatåg med svenska handelskammaren på en svensk gudstjänst. Just nu är jag, Linnea och Fanny påväg till Taipei för att vara med i denna tillställning. Tydligen kommer en präst från Sverige hit till Taiwan två gånger om året, en gång nu första advent och sen igen på påsk tror jag... Ska bli spännande att se vad det är, och mysigt med lite lussefika. Annars blir det inte så mycket av det när det fortfarande är runt 19-20*C som kallast och ljust hela dagarna.

Under veckan har det varit International Week på skolan, så där har vi varit med en del och presenterat Sverige och Chalmers. Ska visa på bilder nedan. Vi har även postat inlägg på Chalmers Instagram hela veckan om vad vi håller på med om dagarna (@chalmersuniversityoftechnology).

Här står vi (6/10 av CITO) på International Week, delar ut glögg och pepparkakor i vårt Svenska bås.

Vi byggde även ihop ett pepparkakshus, tyvärr hade vi inget bra lim så det rasade senare på kvällen..

De hade även arrangerat så att det var en nattmarknad på skolan hela veckan.

I veckan har vi även köpt gran och pyntat i vår lägenhet, om kvällen när det är mörkt känns det faktiskt som att det är jul.

 

Kommentarer